Nya klänningar

Vädret den här sommaren har ännu inte bjudit på så mycket värme, men jag hoppas verkligen att värmen kommer snart så att jag kan använda de nya klänningar som jag klickade hem från JJ’s House  en regnig dag. Jag är verkligen imponerad över den snabba och oproblematiska frakten (bor man där man bor och det skickas från utlandet så kan saker och ting alltid hända). På JJ’s hittar man allt från vardagsklänningar, bröllopsklänningar till festklänningar.

En sak som ofta ställer till det när jag beställer kläder på nätet är storlekarna, har lyckats klicka hem allt från typ tält till dockkläder så det är alltid spännande att se om man kan ha de kläder man får hem. Och den här gången passade allt som tur var perfekt.

Så nu väntar jag med stor spänning på att värmen ska komma så att jag kan använda mina nya inköp.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *