Äntligen semester

Det blev halvdag för min del i fredags, så vid 12-tiden styrde jag bilen hemåt. Med en skum känsla i kroppen att nu är det faktiskt semester. I 4 veckor är det inga tidiga morgnar (nåja, klockan kommer att behöva ställas några gånger ändå) och nu kan vi hitta på en massa som vi annars inte hinner med.

På kvällen var det celebration party för Fitchallenge Enånger. En rolig tillställning med lekar, prisutdelning och gott tilltugg.

Igår vaknade vi vid åtta och tyckte att vi efter rastning av hundarna kunde fortsätta sova. Men så kikade Johan lite på facebook och såg att det var en auktion i Delsbo. Nja, det lät ju inte så roligt… ända tills jag kollar på bilderna och ser att de har ett syskrin där.

Nu blev det snabba puckar med påklädning och packning. Väl på plats visade det sig att det var den mindre varianten av syskrin och då inget annat föll på läppen så valde vi att åka därifrån.

Vi hamnade först i Näsviken för att sedan åka till Bergvik, Mo och Bollnäs innan vi for hemåt (med en avstickare för att hämta mat).

Kvällen spenderades framför datorn med planering av semesterns olika påhitt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *