Det där med färg

Vi hade redan från början tänkt måla om bussen invändigt, men hade väl kanske inte tänkt att det även skulle innefatta plåtdelarna utan mer bara inredningen.

Men då färgen har börjat flagna och det på vissa ställen ramlade ner stora sjok så las det till en sak till på att göra listan.

Det är ju tur att jag har en pappa som är målare för jag fick tips på hur jag skulle göra för att ta reda på vad det var för sorts färg och sen fick jag även veta hur kommande steg i processen ser ut.

Fick ett meddelande idag om jag var intresserad av ett handfat. Klart jag var! Jag var lite osäker på om det skulle vara för stort, men väl hemma så visade det sig att det kommer passa perfekt (ska ju bygga om ett skåp).

Och det är det där jag gillar med bygget, dels att jag kommer lära mig saker som jag tidigare aldrig tänkt på. Men även hur hjälpsamma folk är när det gäller sin egen kunskap och saker till bussen.

Efter att ha ätit middag så gick jag ut och testade det som pappa sagt åt mig och visst försvann färgen. Både den vita och efter lite mer jobb försvann även den gula. Krävs ju mer jobb, men skönt att veta hur man ska gå vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *