Vi har en plan!

Igår kväll satt jag och kikade på Youtube, funderade, skissade och funderade lite till. Men till slut så har vi en layout för bussen.

Så idag tog vi bort två skivor från bussen och jag förklarade för Johan hur jag tänkt. Och det blev godkänt. Nu gäller det bara till att lösa det där med fastsättning av ryggstödet som även ska fungera som säng. Och sen ska det ju funderas på övrigt material också. Men känns skönt att ha en klar bild på hur det ska se ut.

Sen kommer vi behöva sy om alla gardiner och det ska även fixas en markis. Ska bli spännande att sitta vid en symaskin, jag är ju inte riktigt bekväm med det. Känns bättre att hålla på och såga och greja.

När vi hade kikat på layouten så skruvade vi bort ”dörrsidan” på bakluckan för att se om vi kan göra så att man kan öppna inifrån, men sån tur hade vi inte.

Jag kikade även lite på ventilationen idag och efter lite rengöring så ska det nog bli bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *