Äntligen lite jobb med bussen

Efter alla dagar med regn och sedan minusgrader så blev det så äntligen såpass bra väder att jag kunde måla första lagret färg i bussen. Metallen kommer att bli vit (efter några lager till), vad trädetaljerna kommer att få för kulör har jag ännu ingen aning om. Jag vet bara att det inte ska vara babyblått. Har ni någon idé?

Även om jag varit hundraprocent säker på hur jag vill ha inredningen så börjar jag nu bli lite med tveksam. Men med lite mer funderande så ska det nog gå bra. När jag kikar på youtube på folk som bygger om bilar så blir jag ju lite avundsjuk ibland då de ofta handlar om rätt stora bilar, men våra lilla T3:a så har vi ju inte direkt en massa plats. Men det är ju det som är både utmaningen och charmen med det hela. Att få till en hygglig campingbuss på knappt nåt utrymme alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *