En lite sämre period

Förra veckan avslutades med en promenad på en mil. Tanken från början var att vi bara skulle gå 6 kilometer, men vi tyckte att det var lika bra att gå milen. Var lite kämpigt på slutet, men var skönt att ha det gjort.

Den där promenaden är typ det enda som hänt i motionsväg senaste tiden. I måndags vaknade jag med migrän och även om migränen är borta så har huvudet gjort mer ont än vanligt. Jag vet att såna här perioder kommer lite nu och då, men känns lika jobbigt varje gång.

Blir även så frustrerad att det inte verkar finnas nånting konkret att göra mot värken. Det kan inte vara bara jag som har daglig huvudvärk och räknar år mellan de helt smärtfria dagarna.

Har testat så mycket olika saker nu, bland annat receptbelagda mediciner, vitaminer, vätskeersättning, tens och akupunktur men inget hjälper.

Jag kämpar varje dag för att ens stå ut med livet, däremellan är det jobb, skola och det sociala som ska hinnas med. Kanske är det på grund av den kampen jag blir så less på de som stoltserar ut att dom kan visst sitta i soffan en hel dag eller dom tar bara en ipren så går värken över. Kul för dig men så funkar det inte för mig.

Är så tacksam över att jag har ett jobb jag verkligen trivs med och att förståelsen finns från kollegor när man mår lite sämre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.