Björn Rosenström

För några veckor sedan så lyckades jag vinna två biljetter till Björn Rosenströms spelning i Hudiksvall. Så i lördags åkte vi in till stan.

Vi fick dock vända då det var väldigt dålig info om när han skulle spela och vi orkade inte vara i stan i ytterligare tre timmar.

När vi sedan åkte tillbaka så blev det lite surt på damen som stod i entrén då mitt namn inte fanns på gästlistan som utlovats (hade tack och lov meddelandet om vinsten sparad). När jag sedan påtalade detta för arrangören så fick jag först höra att dom inte hunnit skriva gästlistan pga olika anledningar. När jag då sa att det visst fanns en gästlista i entrén så blev svaret att den inte var datorskriven och att dom är en så liten organisation.

En bättre ursäkt hade varit ”nej, men oj vi glömde bort att skriva dit namnet” istället för att komma med förklaringar som inte stämmer. Andra (och sista?) gången jag vinner biljetter dit och båda gångerna har det strulat.

Nåja vi kom i alla fall in och hade en trevlig kväll även om det inte var så mycket folk där och ljudet var lite svajigt ibland.

Ett svar på ”Björn Rosenström”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *