Den senaste tiden

Förra veckan åkte jag ner till Västerås en dag för utbildning inom jobbet, passade på att åka till Blomsterlandet i Uppsala och köpte där två palettblad, helt otroligt att jag har snöat in på något som har med blommor att göra. Var ju även tvungen att gå över till Citygross och köpa deras glutenfria muffins, de är  så otroligt goda!

Vad gäller mina stukade fingrar så är de fortfarande inte riktigt bra. Var till läkaren för att prata om min huvudvärk och då tog han även en snabb titt på fingrarna och sa att det kan ta lång tid för fingrarna att läka då det är många nerver som blivit påverkad under den tid fingrarna var svullna. Så nu är det bara att försöka använda fingrarna som vanligt. 

När det gäller huvudvärken så finns det enligt både läkare och neurolog inget att göra, det enda jag kan göra är att acceptera att livet ser ut såhär. Har testat allt som man kan testa utan resultat, eller ja det enda som gav lite resultat fick jag såna biverkningar av att det inte är värt att fortsätta. Om några veckor ska jag till en sjukgymnast för att se om man kan göra något för att lindra värken. 

Förra lördagen så var vi på auktion i Norrala, vi gick och kikade på vad som såldes och tyckte inte att något föll oss i smaken. Men det slutade med att vi åkte hem med bilen full med grejer ändå. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *