Om det där med träning

På instagram kan man varje år få reda på sina nio mest gillade bilder. Och nyfiken som jag är så var jag bara tvungen att kika på vad mina nio bilder var. Lite roligt är att 8 av 9 mina bilder är relaterade till träning. Så såg det inte riktigt ut förut om man säger så.

Det är ett år sedan som jag anmälde mig till den första träningsutmaningen, och ska jag vara ärlig så trodde jag att det bara skulle bli de där första åtta veckorna. Men det var så kul att träna så jag fortsatte att haka på utmaningarna. Tyvärr har jag inte kunnat träna så mycket som jag velat på grund främst huvudvärken men har ju under året även lyckats att stuka både fot och fingrar och haft en del problem med ena knät. 

Men jag hoppas att det ska bli bättre under nästa omgång av träningen. För jag märker ju hur bra jag mår av att röra mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *