Snabb årsresumé

Jag tänker inte skriva någon lång årsresumé utan det blir lite kort om lite av det som vi har gjort under året. 

JANUARI
Här chockade vi kropparna genom att börja på fitchallenge. Trodde väl aldrig att jag skulle tycka att det var roligt att träna. 

FEBRUARI
På väg till en auktion så såg vi något vid vägkanten, vi vände om och fick se att det var ett påkört lodjur. Kändes tråkigt att det första vilda lodjuret vi såg var ett som var påkört.

MARS
Fortsätter träningen med fitchallenge och börjar även med mina promenader. 

APRIL
Fick träningsförbud på grund av huvudvärken. Fick därmed inte vara med på fitchallenge utan fick bara gå lättare promenader.

MAJ
Fick för första gången under mina mer än 20 år med huvudvärk göra en magnetröntgen av huvudet. Resultatet var att det inte var något fel. Så därmed finns det inget mer att göra åt huvudvärken, det är enligt läkarna bara att acceptera att det är såhär det är.

JUNI
Firade Johans födelsedag och vår bröllopsdag.

JULI
Semestertider och för första gången sen vi blev tillsammans så skippade vi motorveckan och åkte till Haparanda istället. Vi gillade det där med bilåkande så vi åkte även till Gröntjärn och Hemså fästning. Vi klättrade upp för Blacksås, nästa gång blir det den lättare vägen. Vi tog även beslutet att ta bort katten Liza.

AUGUSTI
Vi åkte och kikade på folkrace, första gången någonsin för mig. Vi åkte även ut till Långvind och kollade på omgivningarna. Blev även en del svamp- och bärplockning. Vi blev även ägare till vår campingbuss.

SEPTEMBER
Jag fyllde år. Vi kikade på drakbåtsrodd i Hudik. Gick på marknaden och köpte cocosbollar, munkar och goda korvar. Vi firade nio år tillsammans. I slutet av månaden åkte vi och kollade på Alice Cooper.

OKTOBER
Helt spontant tog vi en milspromenad tillsammans. I slutet av månaden stukade jag två fingrar rätt rejält, de har fortfarande inte läkt och ibland gör de så ont att tårarna kommer.

NOVEMBER
Vi var och kollade på Björn Rosenström. Jag åkte en dag på utbildning till Västerås, åkte via Uppsala och var bara tvungen att stanna på Blomsterlandet och köpa fler palettblad. 

DECEMBER
Jag fick börja med akupunktur. Långledigt över storhelgerna. En tur till Dalarna och shopping i Birsta och Hudik.

Året har bjudit på en hel del när man tänker efter, för det är mycket som inte har kommit med här, både roligheter och tråkigheter. Nu får vi se vad 2020 bjuder på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *