Veckan som gått

Rent huvudvärksmässigt så verkar det som om jag är i en sämre period så då passar det ju bra att jag börjat gå hos en sjukgymnast igen.

Ska göra en övning för att få igång de djupa/inre nackmusklerna och nästa vecka är det dags för akupunktur.

Fick även en genomgång av mitt högra lår som krånglat lite sen jag blev klämd. Troligtvis handlar det om att det finns ärrbildning i muskeln. Är lite stelare i muskeln och det hör ont i vissa lägen, så lite stretching testar vi på för att se om man kan få bukt med det.

När det gäller fingrarna så tycker jag att svullnaden är mindre, jag kan även knyta handen riktigt bra vissa gånger. Däremot är jag fortfarande väldigt stel om fingrarna på morgonen och dom värker en del fortfarande.

Var meningen att jag skulle träffat arbetsterapeuten nu i veckan men det blev återbud då hon vabbade.

Nog om mig och mina krämpor, nu är hästarna nattade och det är dags även för mig att sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *