Äntligen ett vettigt släktforskningsprogram

Vaknade imorse av att Johan startade kaffebryggaren. Av någon anledning så väcker inte hundarna mig de få gånger som Johan är uppe innan mig. Medan de väcker honom så fort som jag stiger upp.

Efter de vanliga sysslorna så knatade jag runt hagen för att se hur tråden ser ut. Fick sätta i två nya isolatorer annars såg allt bra ut.

På eftermiddagen så satte jag mig med släktforskningen igen och nu har jag, efter alla års forskande, fått fingrarna ur och skaffat mig ett riktigt släktforskningsprogram. Så nu är det bara att föra in alla uppgifter från alla papper och pärmar. Det jobbet känns ju inte riktigt lika roligt som själva forskningen. Men nu är det så många människor att hålla koll på så det är ett jobb som måste göras.

Till middag så blev det rotmos och köttkorv. Vi har även varit duktiga och gjort en matlista så nu får vi se om vi är lika duktiga med att följa listan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *