Ny övning för fingrarna

Igår var jag till arbetsterapeuten igen, tror det är tredje gången jag var dit och nästa vecka är det dags igen.

Fingrarna har ju ännu inte läkt helt och vad som egentligen är problemet är svårt att säga. Förutom att jag vaknar med två stela fingrar som jag inte kan böja förrän efter några minuter. Det gör även otroligt ont om jag kommer åt fingrarna under tiden de är stela.

När jag något som tex en låda så ”fastnar” fingrarna i den formen och det kan även här ta några minuter innan de kan rätas ut.

Det känns även som om skinnet är för litet, detta trots att det bara är minimal svullnad kvar.

Så nu har jag fått en övning som ska göras 60 gånger om dagen. Hoppas verkligen att det här hjälper för jag är rätt less på att ha två fingrar som inte är som de ska.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *