Campingbussen

Får ibland frågan om vi har lagt ner projektet med att bygga om vår folkabuss till en campingbuss. Men så är det inte, vi funderar ständigt på hur interiören ska vara och vad gäller det yttre så väntar vi på lite delar, så för tillfället står det lite still. Men så fort delarna kommer så blir det fart.

Igår åkte vi till Tallåsen för att köpa lite andra delar till bussen. Vi passade även på att åka till Söderhamn för att hälsa på svärfar så det blev en liten rundtur i Hälsingland.

Just när det kommer till interiören i bussen så var jag tvärsäker på hur jag ville ha det. Men ju mer jag kikar runt ju mer fundersam blir jag på hur jag verkligen vill ha det. Tänk att det ska vara så svårt att bestämma sig.

Jag satte mig ikväll och räknade ut vad bygget hittills kostat och det var inte så farligt som jag trodde. Ska bli spännande att se hur mycket vi landar på när allt är klart.

Försöker naturligtvis hålla nere kostnaden så mycket som det går, men med en gammal bil där alla reservdelar inte alltid finns att få tag i lätt så blir det ibland en större kostnad än önskat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *