Långhelg

Långhelgen är slut och det blev inte alls som jag hade planerat, undrar varför det så sällan blir det?! Tanken var att fixa här hemma, men istället blev det en tur till Söderhamn på torsdagen för att köpa ett bord till folkabussen och även träffa svärfar, fredag tillbringade jag en hel del i telefon och sen blev det en del tittande på ID.

På lördagen åkte vi till Uppsala (japp, jag är väl medveten om att det är mer än 2 timmar hemifrån. Var dock en nödvändigtripp som gjordes) och den resan tog nog hårdare än vad jag kunde tro för på kvällen var det bara att ta en migränspray och hoppas på att huvudet blev bättre under natten. Och det blev det även om det inte har varit helt bra idag. Så det har inte blivit många knop gjorda här hemma idag heller.

Men förhoppningsvis så hinner jag dona lite under veckan om inte så kanske nästa helg kan erbjuda lite tid till att fixa det jag vill?

Som vanligt så har jag tillbringat en hel del tid på youtube och pinterest för att hitta inspo till folkabussen. Ju mer jag tittar ju mer förvirrad blir jag på hur jag egentligen vill ha det. Men jag tror mycket kommer att falla på plats när man faktiskt börjar fixa inuti bilen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *