En tur till Bollnäs

När jag vaknade tidigt imorse så hörde jag att det regnade rejält så det var ingen mening att ställa klockan för att få saker och ting gjorda här. Utan jag valde att somna om istället. Det blev några timmars extra sömn innan det blev dags att utföra de vanliga morgonsysslorna innan det var dags att dra iväg till Bollnäs.

Efter att ha uträttat några ärenden så började det kurra i magen så då drog vi till en pizzeria för lite mat. Efter det så åkte vi och kikade på Bollebacken. Sen är det ju som alltid när vi åker bil, man vet aldrig vart vi hamnar och så var det verkligen den här gången.

Vi åkte in på en väg för att förhoppningsvis komma hem och även om gpsen tyckte att vi skulle vända efter ett tag så fortsatte jag och då blev det ett nytt förslag på väg, så jag fortsatte. Vilket gjorde att det blev en omväg på typ 7 mil för att ta oss hem eftersom jag hade styrt kosan åt heeeeelt fel håll. Funderar på om det kanske är bättre att ta med vägatlasen i bilen än att ha den liggandes hemma. Då kanske vi hittar rätt väg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *