Små framsteg

Nu när vi fått hem en massa delar till bussen så börjar det bli små framsteg vad gäller bussen. I helgen sattes det dit nya drivaxlar och hjullager. Det återstår lite fix med bland annat att sätta dit nya bromsrör innan vi kan sänka ner bilen så att den står på alla fyra igen.

Och då blir det först städning av bussen, ifjol när jag tog bort den gamla färgen så var jag lite lat och lät allt ligga kvar så nu är det flagor överallt. Och när jag har städat bussen så är det dags att måla den invändigt igen.

Och framförallt är det dags att verkligen börja tänka på hur vi ska göra med den invändigt. Så många tankar och idéer flyger omkring samtidigt som det ju är en rätt liten plats som vi har till förfogande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *