En helg i husbilen

Efter jobbet i fredags så packade vi in alla prylar i husbilen och drog iväg till Sördala Naturcamp.

Väl framme så valde vi plats och gjorde oss hemmastadda innan det blev kvällsfika och lite tv-tittande. Sen blev det till att bädda ner.

På lördagen blev det frukost till ”ring så spelar vi” innan dagen drog igång. Eller ja, så mycket gjorde vi ju inte om vi ska vara ärliga. Vi satt i solen och njöt, gick promenader med hundarna och hade det väldigt bra.

Till middag blev det tacos, alldeles för länge sedan vi åt det och som vanligt äter man för mycket.

Under dagen kom det kollegor till Johan och några av deras bekanta till naturcampen för att paddla kanot. Så på kvällen umgicks vi med dom innan det var dags att sova.

Idag blev det frukost i bilen och sen var det bara att packa ihop allt. En viss rutin börjar infinna sig när det gäller upp- och nerpackning samt städningen som sker när vi kommer hem.

Sördala Naturcamp kommer vi att besöka fler gånger. Det finns dass (kollade aldrig skicket), pentry där man kan diska (i kallvatten), finns även dricksvatten på dunk samt spis om man nu vill använda den.

Mobiltäckningen var lite spännande, så åker man dit och är beroende av att surfa då kommer man bli besviken.

80 kr/dygn kostar det för husvagn/husbil. Helt okej prismed tanke på faciliteterna och framförallt omgivningen, för det var riktigt mysigt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *