Lugna puckar

Den här helgen har det inte blivit många knop, igår blev det sovmorgon (var länge sedan som vi kunde sova så länge). Och när vi väl hade vaknat till så åkte vi till stan för att handla lite. Väl hemma igen så blev det fika och tv-tittande innan vi åkte till M&J för att hjälpa dom lite. Som tack blev vi bjudna på middag. Vet inte om det är ett tecken på att det är dags att gå ner i vikt, men jag lyckades sitta sönder en stol igår. Skulle rätta till mig på stolen och swoosh så låg jag på golvet…. nåja, det gick ju tack och lov bra.

Idag blev det lite städat hemma men mesta tiden har gått åt till att bara ta det lugnt. Har den senaste tiden haft ett skov där huvudvärken varit värre än vanligt och det hade varit kul att komma i kapp med alla måsten, men nånstans känns det faktiskt viktigare att kroppen får vila lite.


Vi var och kikade på Hedebacken igår. Hade tänkt att åka upp till den också, men det pågick ett vägarbete så det blev inget av det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *