Katterna

Från vänster: Skorpan, Skrållan och Smulan

Skorpan var den första katten in i familjen, född i juli 2011 i Bergsjö. Hon älskar torkad kyckling och “kattben”. Hon brukar smyga upp i sängen och gosa lite då och då men är inte superkelig av sig.

Smulan kom in som nummer två, född i februari 2012 i Iggesund. Hon tycker om att ligga nära oss i sängen och sova, helst ska hon ligga nära husse :)

Skrållan är syster med Smulan. Hon liksom Smulan tycker om att ligga nära en och sova. Har sällan hörts jama och verkade ett tag vara döv, men nu vet vi att hon hör, dock väldigt selektivt. Är sedan 2013-10-26 försvunnen.

Sen kom Maja. Hon är född i augusti 2012 i Bergsjö och är kusin med Skorpan (alternativt syster då vi ej vet vem/vilka deras fäder är). En liten tuff, kelig kisse är hon. Den enda hittills som har fräst till ordentligt åt hundarna. Sover även hon oftast i sängen med oss.

liza

Liza är lillasyster till Smulan och Skrållan. Född i mars 2013. Tycker inte att det är viktigt att lyssna på sitt namn. Brukar sova tillsammans med oss och gillar att bli kliad på magen.

Nytillskottet heter Findus och är född sommaren 2014. Hon är så busig, kelig ocg härlig som bara en kattunge kan vara :)

wpid-20140915_221651.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *