Provtagning och åkgräsklippare

Eftersom vi har tagit semester så är vi uppe längre än vi brukar och sover även därmed längre. Så istället för att dagarna börjar vid 6 så börjar dom nu 11. Så skönt!

Idag åkte jag in för att ta prover vad gäller min sköldkörtel. Det blev inte så populärt eftersom det kom från medicheck. Det var osäkert om vem som skulle betala för provet, om jag ens skulle få något provsvar och jag vet inte allt det gnälldes på. Sköterskan sa att hon på ett möte idag skulle föreslå att aldrig mer ta emot någon patient som vill ta prover rekommenderade från olika appar.

Hon frågade varför jag inte kunde ta prover genom dom, jo det kan jag sa jag men ni har ju tidigare vägrat ta dessa prover och era läkare ”sysslar” ju inte med den medicin som faktiskt hjälper mig. Då blev hon lite tyst. Så vi får se om jag får några provsvar eller inte.

Väl hemma så blev det att ta det lite lugnt på grund av värmen och sen fixades det lite med åkgräsklipparen. Så nu efter att ha bytt styrwire, pumpat ena däcket och lagt en rem så rätt ställe så var det dags för provstart. Så härligt att den fungerar! Nu gäller det bara att gräset växer så det är lönt att använda den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *