Västerås

Man kollar hundars mentalitet genom MH och MT, hur kollar man människors? Är lite rädd att jag kommer få dåliga siffror nämligen, för hur många går upp mitt i natten för att följa med och kika på en tävling? En sak om man är med själv… men bara att titta?

Steg alltså upp mitt i natten för att följa med Carro till Västerås. Bella dumpades hos Pia igårkväll så det var bara Indy med. Skönt det för att ha med två hundar dit hade nog inte gått, var trååååångt i ridhuset. Ute i väääääldigt god tid var vi också, men allt blev förlåtet när Thyndra vann agilityklass 2

Indy fick vara med nästan hela tiden i ridhuset (på slutet så fick man inte ha icketävlande hundar vid banorna, så då sattes hon i bilen). Den vita skötte sig väldigt fint Inga problem att släpa med henne på sånt här och det är så skönt att hon tar allt med sån ro

Fotade knappt nånting, men filmade en del lopp. Bland annat Thyndra’s vinnarlopp så jag hoppas att det blev nåt bra, för det är lite svårt när man inte kan zooma under tiden man filmar. Men man ska väl inte klaga alltför mycket det är ju trots allt en stillbildskamera i första hand.

Igår hände det en hemsk sak… jag satt och fixade till bildsidan för 3 december, men kunde inte lägga ut den då jag har slut på plats på webhotellet Får se när det andra kommer igång, så tills dess blir det inga uppdateringar på sidan.

Näe, nu ska jag gå ut med hundarna sen ska jag återigen sova… är sååååååååååå trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *