Mycket snö ute!

Vad gör man när det är mycket snö ute? Jo, man stannar inne och har en städ- och fixardag. Inte direkt det som brukar stå högst upp på listan över roliga saker att göra. Men ibland så överraskar man sig själv ;-)

Möblerade om i sovrummet igår igen, så nu har jag datorbord + bokhyllor relativt samlade vid samma vägg. Jag tycker det är så mycket härligare nu när man slipper gå ut i hallen för att komma till köket. Visst det är inte långt, men det blir en annan känsla i sovrummet oxå.

På tal om köket så ska jag leta efter nytt bord och stolar, så att det jag har kan tjäna sitt öde som brasved. Rangligare bord och stolar får man leta efter och det spelar ingen roll hur mycket man försöker skruva ihop det hela. Det verkar bara bli värre. Men det har dugit i 2,5 år så det lär nog duga tills jag hittar nåt överkomligt :-)

Nu är Indy anmäld och betald till lydnadsdebuten den 26 februari *spännande*

Näe, jag ska väl fortsätta städa och dona medan lusten att göra det håller i sig ;-)

När jag och vovvarna var ute på rastningsrunda så kom barnet i mig fram ;-) Jag släppte lös hundarna på en gräsmatta och följde efter själv. Tala om att jag fick en chock när jag märkte att snön faktiskt gick till midjan på mig!

Bella hade lite problem att ta sig fram ovanför snön emellanåt, men totalt galen var hon :-) Indy hade det lite lättare och hon kom även på att man kunde dyka i snön, då kunde inte matte se en ;-)

Totalt blöta, kalla och trötta begav vi oss hem igen efter en stund, men ack så kul vi hade! :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *