Slappardag

Ja, inte har det blivit många knop idag… när jag vaknade av en stel och halvt bortdomnad kropp (jag somnade framför tvn….) så såg jag att det snöade! Eftersom klockan ändå inte var vanlig uppstigartid, så blev det en tur till sängen för mer sovande…. och denna gången vaknade jag till solsken!

Bidde lite lydnadsträning med Indy. Backa började vi med igår och det är så häftigt hur lite jag behöver röra kroppen för att hon ska gå emot mig, stanna eller backa Förutom att backa så körde vi apportering, rutan (placering) och skick till kon.

På kvällen så blev det platsliggning för vovvarna… denna gången tillsammans med Varga, Hyper och Gimli. Måste säga att jag är väldigt impad av Noggi. Han som kan rusa upp lite nu och då när jag har honom liggande bredvid när jag tränar Indy, låg nu riktigt fint Fast störning i form av högljudda tonåringar klarade han inte av…. men man kan väl inte få allt, eller hur?

Små, små ändringar har sidan fått. Små ändrignar som tagit en halv evighet att fixa…. att gå igenom bildgallerierna och ändra själva navigationssystemet tog mycket längre än vad jag trodde det skulle ta. Men nu är det iaf enklare om jag skulle få en släng av ”måste göra om HELA sidan”-sjukan. Den sjukan lär nog inte infinna sig nu i april, men kanske i maj när man har kommit i ordning i nya lägenheten?

Hämtade ut mina nya böcker i lördags (jag vet, jag ÄR hopplös när det gäller böcker ). Två agilityböcker och en bok av Dave Pelzer (han som även skrivit ”pojken som kallades det”) samt ”en brors berättelse” av Dave’s bror Richard. I och med agilityböckerna så tror Carro att jag kommer att börja tävla i sommar… hehe… vi får väl se

Har ju knappt kört kombinationer med Bella och slalomen finns ju inte alls. Det har ju från min sida aldrig varit tänkt att hon skulle bli en agilityvovve, utan den träning hon har fått har varit som belöning. För hon tycker att agility är såååååå kul. Vilket inte jag tycker…. än

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *