Surre

Igår så följde Surre med mig hem. Det går bara bra mellan honom, Bella och Indy. Såg i ögonvrån att Bella pussade på Surre, men så fort jag vände på huvudet så gick hon därifrån. Bara för att sen återuppta pussandet

Att ha halsband på sig är inga större problem nu, däremot att gå i koppel. Då kan man ju inte gå dit man vill ju! Men det ska väl bli bättre det oxå

I natt så sov jag, Indy och Surre i sovrummet och Bella var utestängd i övriga lägenheten. Jag vet ju hur sur hon blir om nån försöker ta hennes plats(dvs ligga under sängen), så det var bäst att låta dom vara i sär nu. Vid 4:30 fick han frispel och började gnaga på min byrå, så då gick vi ut och han gjorde nummer 1 och 2. Väl inne så sov han tills kl 8.

Igår så fick han mig att skratta gott. Skulle sätta in de stora vovvarna bak i bilen. Så jag säger ”sitt” och alla tre sätter sig!

Surre är bara såååå cool. Han har ju aldrig varit hemma hos mig förut, men det syntes verkligen inte. Han gick en runda och kikade i alla rum. Sen la han sig i köket och sov en stund.

Jag och Surre är nu i Mellanbyn och är Phoebevakter, inga valpar har kommit än. Sen ska vi till Vintergatan och städa ur bilen för den ska säljas i helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *