Bad och träning

Jonna och Joline kom hit på förmiddagen, vi packade väskan och gick upp till Ankarmon för att bada. Var lite kallt från början, men sen blev det rätt skönt i vattnet Indy var för första gången ute länge och simmade, Bella verkar ha blivit skrämd av att det låg en stock på botten (tror hon gjorde illa sig lite) så hon var inte så pigg på att simma idag. Men kanske blir det bättre imorron?

Träning på kvällen, kommendering och filmning stod Jonna och Joline för. Har inte kollat filmerna än, men på det stora hela så tyckte jag att träningen gick bra. Bella gjorde både rutan och vittringen klockrent och det med TL. Körde lite fartträning på rutan oxå.

Blev lite fritt följ, inkallning, ställande och tungapport med Indy. Inga problem där även om hon har en förmåga att ”springa” ifrån mig i fria följet… blev inte så lång träning på grund av all hemsk mygg….

Imorron lär det bli träning och bad igen, kanske skogsjobb?

SM i lydnad och agility pågår för fullt nu i helgen, Bellas farmor Coleen kommer med till finalen i lydnad, medan det gick lite sämre för faster Vilja. Maud är nere i Uppsala och fotar så jag hoppas att vi får se hennes kort sen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *