Förkyld matte

Dagen har tillbringats mest framför tv och i sängen….. Bella tycker det är toppen att ligga och trängas i sängen och bli kliad på magen Indy hon nöjer sig med att ligga över mina ben så att dom domnar bort… 32 kg hund blir lite mkt efter ett tag….

Det blev ett kort pass ute idag… Glömde bort mig helt och började md Bella…. så jag fick skylla mig själv sen att Indy var som hon var… nåja, tillbaka till Bus… vi körde inget fritt följ idag, utan körde rutan, metallen och vanlig apportering. På rutan ville jag bara att hon skulle springa in och själv hitta positionen, och det gjorde hon Kom ett gäng ungar när jag körde apportering och dom påpekade att Bella ju faktiskt gick ut och inte sprang till apporten… jodå, det har jag märkt förut, men det brukar bara vara vid metallen… nu var det även med träapporten

Så till Indy…. hon var ju helt fläng… jag tycker inte att hon har varit så här förut när hon har tränats sist, men den senaste tiden har hon taggat upp sig rejält och beter sig som en tok Det ÄR faktiskt kul att Indy kan hetsa upp sig över nånting, den vita damen verkar annars ha nerver av stål….

Fritt följ, bakdelskontroll och sättanden… vid sättandena så hamnar hon för långt bak (tycker jag), men det kanske bara är inbillning. Bakdelskontroll har vi tränat på ända sedan första början och nu har jag insett att hon mer än gärna vill ”snurra” runt, men att ta det lugnt och sakta – näe… det behöver man inte tycker hon…

Körde rutan oxkså… tokfina placeringar!!!! Rätt in i mitten och vid nerläggande så la hon sig rätt ner Provade att göra en full ruta och det gick bra ända tills inkallandet, nog för att hon kom dundrande… men hon klarade inte av att gå bakom ryggen på mig och söka upp min vänstra sida…. så det blev lite extra tärning just på den delen.

Såg på en webshop att Fujikameran jag köpte för ett är sedan var billigare än de som säljs nu!!! Man kanske ska sälja den ändå och köpa en videokamera?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *