Lordi!

Den 16 september spelar Lordi i Stockholm, så jag har nu bokat biljetter för mig och mamma. Villkoret för att vi skulle åka var att jag skulle köra i Stockholm. Mamma gillar inte det precis *s*

Sen har jag blivit bokad som barnvakt igen, den 10 juli ska mamma och pappa iväg och kika på John Fogerty.

Har inte gjort så mycket idag, fixat lite med bilderna och hemmisen. Pga att jag inte har nåt adslmodem nu så har jag inte kunnat ladda ner senaste versionen av hemsidesprogget. Så jag sitter och blir ursinnig på en äldre version. Har inte fått besked om när modemet kommer, men det gick till packning i morse så kanske, kanske så kommer det i morron

Allt vad datorer heter verkar vara emot mig just nu, först drabbas jag av virus och spyware, sen går adslmodemet sönder och nu är det skärmen som är på upphällningen. Att köpa en ny skärm har stått på listan ett tag, men tja, det är ju annat som pengarna ska räcka till. Men det blir väl akut snart…..

SENARE:
Hade precis skrivit ett ”senare” inlägg, när allt bara försvann… *blä* Nåja, det blev ett pass lydnad med vovvs idag. Bella fick sitta plats när jag körde Indy. Att jag har vänt på ”startordningen” beror på att Indy blr för slängig och ofokuserad om jag börjar med Bella.

Blev fritt följ, inkallning, läggande, apportering (gripande) och rutan för Indy. Bus fick köra apporteringsdirrigering, fritt följ (kontakt +sättanden), inkallning och fjärr. Vad gäller app.dirr så är jag impad av Bus. La ut tre apporter idag och körde 3-4 gånger, första gången så tog hon mittersta apporten men annars så tog hon den jag ville =)

Fjärren måste jag träna på nära håll ett tag, för hon har börjat gå framåt :(

Fick en inbjudan idag till klassåterträff, är ju 10 år sedan jag gick ut nian. Men nån träff för min del blir det inte. Har ingen som helst lust att dels åka upp till Härnösand och dels träffa gamla klass”kompisar”. Var lite kul att se att så många bodde kvar i Härnösand, vet att måååånga sa att ”jag ska flytta härifrån” . Närmaste klaskompis bor i Forsa, sen är det Göteborg, Stockholm och Umeå folk har flyttat till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *