Så less!

Först är man utan internet i över en månad,. när man väl får itnernet så ska man få in nåt skit i datorn som gör att man inte får göra som man vill…. har kämpat i två dygn och hittade till slut ett program som skulle hjälpa mig radera all spyware, adware och virus. Nog gjorde programmet det, men den tog även bort lite viktiga filer från windows, så nu kommer jag inte in i datorn.

La in en annan version av windows bara för att kunna bränna ner alla bilder och dokument till cd och dvd, sen blir det en formatering. Som om detta problem inte vore nog så vill datorn inte kännas vid adslmodemet, så tillbaka till seeeegt modem… men det är ju iaf bättre än inget I helgen lär ni inte höra mycket från mig, men nu vet ni iaf vad det beror på.

Sen till alla som skickat sms till mig, jag har tyvärr inga pengar på kortet så jag kan inte svara. På måndag ska jag fylla på kortet

Tävling idag… lydnadsklass 3 för Bus… drog startnummer 1, rätt skönt faktiskt… för då blir man klar på en gång och sen är det bara att kika på alla andra. Jag var ju lite nervös och Bella seg… så poängen blev väl inte sådär fruktansvärt bra. Men det är inte betygen som är det viktiga, det är känslan.

Platsliggning – 10p
Fritt följ – 6,5
Läggande under gång – 9
Inkallande m. ställande o läggande – 8
Rutan – 0 (Bus gick ut till rutan… sen fick jag inte in henne alls..)
Hoppapport – 8,5 (wow!!! har vi inte gjort sen tävlingen i nov. dumma jag gjorde dk)
Metallen – 0 (avstod)
Vittring – 0 (ut… nosade… funderade… gick iväg… sen svårt att få tillbaka)
Fjärr – 6,5 (många kommandon på första skiftet, ligg-sitt. Ställandena gick bra, de som jag var så orolig för)
Helhet – 7
Summa: 174,5 p 0:e pris

Tack Marie för att jag och Bus fick åka med dig idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *