Barnvakt

Jonna och Joline kom hit igår kväll. Vi fixade mat det första vi gjorde sen tog vi en tur till OKQ8 så att jag kunde skicka iväg två brev och vi passade även på att köpa glass Kameran följde med och jag fotade några humlor, blev väl nåt halvbra kort. Idag var det både humlor och fjärilar som stod på ”menyn” Som jag sa till J&J igår, jag kan ju inte bara fota hundar, jag måste ju träna på annat oxå.

Idag har vi vart iväg och spårat. Båda fick spår med 5+1 lagda av varsin syster. Sen gjorde vi så att Jonna följde med mig på det spår som Joline lagt ut. Indy började och där missade vi 3 pinnar. Jonna hade gått ett väldigt knepigt spår. Pinnarna som vi hittade tog Joline och la ut igen på ett annat ställe.

Så Bella’s första spår, och hon visar att hon har mer erfarenhet, hon nosar av vart spåret går och traskar iväg, plockar upp pinnarna fint Men villar bort sig lite. Joline hade lagt sista delen av spåret bredvid en stig och sånt har Bella tidigare haft problem med, men nu gick det bra

Bella fick även leta upp de pinnar som Indy inte hittat. Vi hittade ytterligare en pinne. Men inget mer. Är härligt att se att Bus inte går ner sig över att gå ett använt spår utan att hon faktiskt jobbar riktigt bra och inte gick hon på samma ställen som Indy heller.

Så var det dags för den vita faran igen. Här visade hon att nog kunde hon spåra allt, men det där med pinnar var väl inte så väldigt kul. Varför ska man plocka upp dom när det finns blåbär att käka??

Nåja, med tanke på att vovvarna knappt fått spåra alls iår så är jag väldigt nöjd med dagen. Jag lärde mig även att jag inte kan ha samma lina på Bella som Indy, för Indy drar sååååå mycket mer än Bella och då bränner linan sönder händerna. Ska prova en annan lina nästa gång och hoppas att den funkar bättre.

Hundvakt är ordnad till helgen, vovvarna kommer att få bo på Skälö Hundpensionat. Kostar i och för sig mer än vad jag egentligen har råd med (400 kr för två dygn), men alternativet hade varit att stanna hemma och ytterligare ett SM vill inte mina systrar missa (dom vart lite sur på mig för att vi inte åkte på stora SM i Uppsala).

Ska faktiskt bli rätt skönt att slippa ha hundarna med oxå, för nu kan jag fota i lugn och ro utan att behöva tänka på vovvs hela tiden Fast jag kommer sakna min isbjörn och bumbibjörn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *