Bilder, bilder och åter bilder

Har gett mig in i ett projekt som inte är så dr jätteupplyftande… nämligen att fixa ramar och copyright på alla bilder som finns på hemmisen…. får se hur lång tid det tar, är ju en del bilder om man säger så

Var ut en stund nu på eftermiddagen och körde ett pass lydnad. Blev fritt följ, rutan och inkallande med ställande för Indy. Fria följet blev som en blandning av trean och elitens… lite väl svårt för henne egentligen, men hon skötte det hela bra. Rutan gick helt felfritt och inkallningen den tyckte hon att man inte behövde stanna på….

Bus fick köra inkallande med ställande och läggande, rutan, vittring, metall och fritt följ. Fria följet var hon även idag väldigt het men följsam. Filmen visar en Bus som viftar på svansen heeeela tiden och håller positionen bra Rutan gick bra förutom att hon gjorde ett ”fusk-läggande” (dvs hon smyger lite framåt innan hon lägger sig), vittringen – helt perfekt!!! Ut i bra fart, nosade på alla pinnar och tar rätt  Inkallandet gick bra, några extra steg bara. Och metallen var lite småäcklig som vanligt, hon tog den och gick en bit till mig, men släppte den sedan.

Körde om metallen inne och hetsade först upp Bus så hon var helt galen och sen blev det belöning med leverpastej. Gripande och hålla fast gick bättre och hon kunde till och med inta rätt position (ngt hon haft svårt för när hon haft metallen i munnen).

Nu ska jag återvända till bilderna… gör man en månad per dag så är allt klart om två veckor ungefär…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *