CSI

Jag satt upp till halv 5 ungefär och spelade demon till CSI: 3 dimensions of murder. Varvade lite med CSI: Dark motives oxå. Även det en demo. Så nu längtar jag tills jag får fullängdsspelen, för då får man inte bara ett fall att lösa utan 5 per spel =)

Jag och vovvarna gick ner till centrum idag igen för att träna lite. Började med Bella och körde inkallande med ställande och läggande, vittring, fritt följ och metall. Inkallandet fixade hon bra, med snabba stopp däremot reagerade hon på att jag sa ”kalla in”… då tyckte hon att det var samma sak som ”Bella hit”. Andra gången så struntade hon i ”kalla in”.

På vittringen hade jag glömt en märkt pinne hemma (har några stycken som jag varierar mellan), så jag kikade lite snabbt på om jag kunde se skillnad på de pinnar jag hade med och en var betydligt kortare så den fick bli ”min”. Hade den i handen en kort stund och sen la jag ut alla. Hon tog upp rätt pinne, men släppte den strax bakom de andra. Sen ville hon inte ta upp den. Andra försöket så tog hon återigen upp rätt pinne och kom till mig =)

När det gäller metallen så blev jag så rörd att tårarna var nära att komma. Metallen har ju varit ett stort problemmoment, vi har gått ett steg fram för att halka tillbaka tre steg känns det som. Igår så kändes det som ett litet genombrott. Och idag!! ojoj… hon är fortfarande inte förtjust i att ha den i munnen MEN hon tar den utan att tveka alltför mycket, hon springer ut till den med öronen upp och viftande svans, hon kommer travandes till mig och ser inte alls ut som om hon ska dö för att hon har metall i munnen =)

Tagit den har hon gjort några gånger innan, men det är hållningen som avslöjar att nu är det inte superfarligt att ta apporten =)

Indy fick köra fritt följ och platsliggning, att ha huvet ner funkar väldigt bra =) Fria följet var väldigt bra. Känns lite som om jag tränat FÖR mycket på att hon ska ändra position utifrån hur jag har min kropp. Men man ska väl kanske inte klaga ;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *