Internetproblem

Internet har inte funkat på hela dagen, först så sas det inget om Hudik på driftinfonumret. Sen sa dom att det var problem med inte vad, till slut så berättade dom att det var pga blixtnedslag igår som internet inte fungerade. Eller rättare sagt adsl fungerade inte, för jag satt med segt modem i morse o tankade ner lite mail.

Men nuuuu funkar det äntligen!!!

Jag och vovvarna har tränat uppletande idag och Bus körde jag även lite fritt följ med. Tala om taggade hundar!! Dom har ju inte fått göra så mycket den senaste veckan annat än att köra lite slalom då och då. Dom verkar å andra sidan inte ha lidit så mycket av att bara gått prommisar. Men det ska väl bli lite mer tränat nu. Fast vi vill ha solen tillbaka!! Både jag o vovvarna älskar ju att bada… så snälla sol, kom tillbaka!

På tal om uppletande… Bella kan ju inte ha sitt vanliga tjänstetecken längre… tar man på henne det så får hon getingmidja (inte tycker jag att hon blivit rundare), så jag måste fixa längre snören. Men tills jag gjort det så får hon stå ut med att ha ett vanligt gult

Lycka till alla som tävlar agility i Rättvik i helgen!! Vi håller tummar o svansar här hemma!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *