Positivt tänkande

Började dagen med att leta upp en massa sidor som handlar om positivt tänkande och metoder man kan jobba med. Så nu har jag massor med texter att plöja igenom, tyvärr har jag ju inget bläck i skrivaren så det blir till att sitta framför datorn och läsa (gillar inte det).

Mitt försök att tänka positiva tankar kom av sig när jag frågade några människor om hjälp. Och fick till svar att näe, orkar inte/har inte lust/kan inte. Nehepp, då struntar jag i att hjälpa till nästa gång nån frågar också. Verkar ju vara så man ska göra. Jag blir rent ut sagt arg på människor som kräver att man ska hjälpa dom men inte kan göra ett dyft tillbaka. Varför ska jag ens ställa upp?

I torsdags så såg jag en man tappa sin plånbok när jag var på väg till bussen, jag skrek på honom att stanna, tog upp plånboken och sprang ikapp. Vad jag fick? Ingenting, ville inte ha pengar men ett enkelt tack kunde han väl kläckt ur sig? Eller tackar man inte människor som gör något?

Usch, nu liknar bloggen mer ”tyck synd om mig” och DET är inte meningen, bara undrar varför man inte kan hjälpa varandra? Och tacka för den hjälp man får utan att be om den? Ta plånboken som exempel, jag har taskigt med pengar och kunde ju lika gärna behållit den själv. Men jag valde att vara snäll eftersom jag hoppas att folk är det gentemot mig.

Utan dessa två vet jag inte hur jag skulle klara mig

———

Nu till något betydligt roligare, agilitytävlingarna i Rättvik.
Gimli – är helt otrolig…. eller ska man säga suverän? 5 pinnar på 5 starter talar väl sitt tydliga språk? Han blev uppflyttad till agilityklass 2 idag och tog en pinne i hoppklass 2.

Daisy  (Marie’s parson)-  Första pinnen i hopp 2 samt uppflyttad till agilityklass 2

Cefeus Elektra och E-rocco diskade sig tyvärr. Varga fick 5 fel i hopp 3. Enligt domaren så hade Varga rört vid Carro mellan två hinder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *