Surre

Jag o Carro bestämde igår att jag skulle komma och fota hennes träning idag. Så sagt och gjort, jag tog bussen in till Hudik. Blev lite prat hemma hos Carro innan vi gav oss iväg till klubben.

Där var redan Pia och Viola, så jag fick träffa ”lilla” Surre idag!!! För första gången sedan han var här under min betänketid. Han har vuxit mycket sedan dess och ser verkligen ut att njuta av livet Är så kul att han hamnade i närheten (även om jag nu inte träffat honom så mkt).

Tjocka Starmie fotade jag oxå. Hon såg mer ut som en tunna än en hund

Mamma kom och hämtade upp mig på klubben, vi åkte ut till Ilsbo på auktion. Men den var suuuupertråkig. Bara skitsaker som dom sålde. Så vi åkte till Näsviken och Dakapo, nu var ena stängt (där dom har grejer), men klädesdelen var öppen. Så jag köpte två täcken som hundarna kan ha i buren (Indy har käkat upp dom förra). Sen köpte jag en väska och två t-shirts.

Efter det så åkte vi till Forsa och handlade lite. Bla en honungsmelon köpte jag Affären i Forsa är enda stället som jag sett 4 kilos Frolicpåsar. Mamma bjöd på mat även idag, blev en pizza. Men den är inte uppäten än. Är rätt mätt efter all glass och korv som jag stoppade i mig på auktionen.

Sen vill jag bara säga ett stort GRATTIS till Caroline och Johan!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *