Gimli

Blev väckt av Carro i morse som var på väg till Gävle för veterinärbesiktning av hundarna. Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket av det vi pratade om Nästa gång hon ringde så var jag lite mer vaken och kommer ihåg vad som sas.

Nämligen att båda vovvarna gick igenom veterinärbesiktningen… MEN att Gimli’s vänstra knä luxerar Det är sååååå typiskt!!!  Det är ännu inget han har ont av, han haltar inte och får därmed tävla. Operation blir det för att fixa till hans knä.

Carro berättade även lite om upplägget på USM. Agilityhundarna kommer att springa ett lopp och sedan går 1/3 till final. Sen så är det klassen hunden var i när dom anmäldes som gäller. Så Gimli som är uppe i tvåan i båda klasserna kommer att få springa mot klass 1 hundar. Orättvist tycker jag, för tänk om Gimli hade kommit upp i klass 3 då?

Nu kan allt hända på en agilityplan ändå, men på alla andra tävlingar så ordnar man ju så att man får starta i den klass man faktiskt befinner sig i.

Eventuellt kommer Varga att köra elitlydnad oxå, vilket kan bli spännande att se då hon och Carro inte tränat lydnad på x antal månader

Jag sålde mina första bilder idag!!! Känns jätteskumt att sätta ett pris på det man har gjort och jag lyckades tydligen inte så bra, eftersom jag fick lite mer än vad jag begärde

——————–
SENARE:
Har nu varit och lämnat iväg vovvarna på ”hotell”. Tror nog att dom kommer att trivas, själv tycker jag att det är lite tomt här hemma. Men det är det bästa för dom att vara kvar här och slippa tältlivet Var lite att gå igenom, som tex när dom ska äta och att dom inte bör träffa andra vovvar.

TACK Marie för lånet av bilen!!

Nu ska jag och systrarna snart lägga oss, för vi ska upp tiiiiiiiiiiiiiiiidigt i morron bitti

LYCKA TILL ALLA SOM TÄVLAR I HELGEN!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *