Inget bredband

Bredbandet funkar inte, men tack o lov kan jag koppla upp via seeeeegt modem. Så lite kontakt med omvärlden har jag

Det var agilityuppvisning på Sanna industriområde idag, jag packade in vovvarna och for dit i syfte att fota dom som var med. Mend et blev så att Marie kommenderade mig i lydnad och vad kan vara bättre för nerverna än att stå på en plan och ha en massa människor tittandes? Både vovvarna och jag skötte oss bra

Bella fick springa agility med Carro, men Bus tyckte att det var lite skumt att springa med Carro Lite slalom, tunnlar och k-fält tränade jag med vovvarna medan agilitygänget hade paus.

Fick beröm både för att Bus var så lugn och mina bilder… så gissa vem som njöt i fulla drag?

Efter uppvisningarna så åkte jag, Carro och Johan till klubben för hundbad och träning. Körde budföring med Indy med Johan som mottagare, liiiite läskigt tyckte den vita. Bra med nån annan som mottagare Blev inte så värst seriös träning för min del, lite metall för Bella, samt hoppapport för Indy och lite fritt följ var väl det jag gjorde.

Åkte sen till Pia och hämtade kameran samt dumpade av Varga… sen bar det av till Vintergatan för middag (potatis o köttbullar för alla utom pappa som käkade surströmming ). Efter maten så badade jag, Jonna o Joline. Blev minst två timmar idag. Med hjälp av ett rep o ett ankare så dök jag ca 4-5 m… vi var lite nyfikna på hur djupt det verkligen var för enligt pappa så kan det på sina ställen vara 20 m, men som sagt… där vi var så var det ”bara” 4-5 m….

GRATTIS farmor Coleen till SM silver i spår
GRATTIS brorsan Virus till en fin 11:e plats på spår SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *