GRATTIS

Först och främst vill vi gratta Bella’s syster Belixi som blev agilitychampion idag
Sen vill vi gratta Dexters syskon Drox och Dante för uppflytt ur appellen

Jag sitter nu ute i Mellanbyn och ska väl fixa med gårdagens bilder, tog nämligen ledigt från bilderna igår Sen ska jag väl fota valparna

SENARE:

Nja, nån bildfixning blev det inte ute i mellanbyn. Jag o Carro pussade först på valparna, sen åkte vi och tränade. Sitter nu hemma och måste nog iaf börja med bilderna, annars blir det alldeles för mycket att gå igenom, har redan ca 1100 st väntande….

Vi började med uppletande där Indy var lite flängig, men hittade alla. Dock så var jag tvungen att lyfta två föremål. Bella hon trodde nog att vi körde på hel ruta och inte på linje… för hon fladdrade iväg och var inte så duktig som hon varit de senaste gångerna. Sen så satte hon sig och bajsade i rutan Det var så länge sen så jag trodde att vi kommit över det här……….

Dags för agility och jag intog min position som fotograf medan Carro tränade. Sen blev det lydnad och jag tränade bara med Indy idag. Körde massor med platsliggning m externbelöning. Verkar funka, TACK CARRO!!!

Apportering a’la Fanny Gott körde vi, Indy börjar bli riktigt bra på såna gripanden Sen körde vi vanlig apportering oxå, dock med fortsatt externbelöning. Jag fattar inte varför jag inte tänkt på externbelöning i samband med platsliggning, då Indy faktiskt visat att extern funkar bäst…. tur att man har vänner som ger en tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *