Trött på att köra bil

Att köra bil är annars något som jag gillar att göra, men just nu har jag inte lust att köra en enda meter till.

Igår vid 8-tiden så åkte jag till Mellanbyn för att hjälpa Carro och Pia att lasta på släpet. Så skönt med täckt släp, är bara att lasta in Nån timme senare var vi på väg jag och Carro. Hon med släpet och jag utan E4:an var stängd strax efter Enånger så det blev till att åka en annan väg. Såg att det rök lite och luktade bränt och trodde det var lastbilen framför mig som hade problem, men det visade sig att det var en lastbil före Carro som fått punktering och efter ett tag körde på fälgen. Röken syndes lång väg (jag var då rätt långt bakom). Lastbilen som var lastad med karuselldelar från marknan stannade iaf efter ett tag.

Vi tuffar på ett tag till och när jag kört om Carro och ligger nån mil före så ringer jag henne för att säga att samma sak hände mig. Dvs att lastbilen före fått punka och att det ligger däckdelar över vägen. Det var dock inte lika mkt som efter den förra lastbilen.

Sen så gjorde jag så att både Pia och Carro blev lite skrämda Jag pratade med Carro och säger ”nu tvärnitar dom framför”. Just när jag säger detta s¨å dör mitt mobilbatteri. Carro försöker att nå mig utan resultat och likaså Pia. Dom vet ju inte att mobilen dött och att jag inte vart med om nån olycka. Carro märker ju att det itne står nåra bilvrak efter vägen, men är fortfarande orolig för det var en lättnadens suck jag fick höra när vi träffades i Kallhäll

Tre vändor med hissen fullpackad sen var allt uppe. Hur smidigt som helst Suuuuuuuuuuperfin lägenhet har dom (har fotat och kommer lägga ut under veckan). Helt slut var jag och med en huvudvärk som var grönj*vlig, så det blev som det blev att jag stannade kvar och sov i soffan. En trång tvåsitssoffa har nog aldrig varit skönare Hemskt nog drömde jag att vi flyttade ut alla grejer igen

IDAG:
Vid halv 10 så vaknade jag o Carro till liv igen (vi vaknade till när Johan klev upp vid kl 6). En snabb frukost och sen var det bara att koppla på släpet på min bil och ge sig av mot Sala. Lyckades svänga av för tidigt i en rondell och ny som jag är med att köra med släp så tänkte jag inte ge mig in på att backa med åbäket. Men jag hittade som tur var en fotbollsplan av grus som jag svänger in på och vänder. Sen så var det inga fler problem. Otroligt nog så hittar jag till Susanne, trots att det var 2 år sen jag var där och då kom jag från ett helt annat håll. Men det kanske är som jag har sagt, har jag en gång varit på ett ställe så hittar jag tillbaka (men jag är urusel på att beskriva vägen).

Hälsade lite på Snuffe (Susanne’s boxer). En trevlig ung kille är det Vi tog ut vovvarna på en stoooooor åker så dom fick busa. Indy gillade Snuffe på en gång, men Bella var mer tveksam. Men i Snuffe så mötte hon sin överman. Det blev inget slagsmål, men Bella gjorde allt hon kunde för att visa hur stor och tuff hon är. Medan Snuffe inte brydde sig ett dugg om det. Och det är ju nåt som Bella sällan möter. Efter ytterligare en tur på åkern så verkade det som om Bus gav upp. Snuffe kunde nu komma riktigt nära. Vill påpeka att naturligtvis hade vi brutit om dom hade börjat slåss.

Blev lite uppletande oxå… Bud och Indy fick visa vad dom kunde, eller inte kunde *fniss* Sen var det Snuffe’s tur, han skötte sig fint Uppletande är ju nåt som man kan köra som ren aktivering och kul tyckte han verkligen att det var. Lite uppvisande av konster blev det oxå. Bus blev rätt het av det och ville mest göra allt samtidigt Indy fick nog inte göra nånting…. kommer iaf inte ihåg att hon gjorde nåt….

En stoooooor bur köpte jag av Susanne. Har precis monterat ihop den och Indy trivs i den

17:30 så började jag resan hemåt. Senast 22 skulle släpet vara tillbaka och jag ville inte direkt komma i sista sekund. Dessutom var det planerat med ett matstopp och ev. vägarbeten. I valbo blev det stopp på Mc Donald’s och dom stackarna har numera hjulspår i rabatten Glömde helt bort att jag hade släp och svängde lite för snävt Ingen större skada skedd som tur var.

Två stycken lastbilar med varningsblinkerserna på såg jag när jag åkte hem. Så nåt fel på lastbilarna har det varit dom två senaste dagarna Även karusellbilen från igår såg jag. Den hade åkt några mil sen igår.

Vid 22 så var släpet lämnat och jag o vovvs åkte hem. Märkte att Indy haltade, men med de tacklingar som Snuffe fick in och dom tokrusningar dom gjorde ihop så är det nog inte så konstigt att det gör lite ont i kroppen. Ska hålla koll på henne. Känns lite typiskt om hon ska bli halt igen och hältan håller i för då finns det ju risk för MH’t (igen!) samt appellen.

Nu är klockan 22:20, jag har fotat över 1200 bilder på två dar, är supertrött och har haft superkul!! Susanne, jag lovar att det inte ska gå två år till nästa gång jag kommer på besök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *