Agilityträning

Var såååå trött i morse och hade inte alls nån lust att gå upp ur sängen… men till slut så kom jag upp och iväg till skolan. Vovvarna fick följa med då jag hade på känn att jag skulle hinna till klubben och träna med Pia.

I skolan hade vi genomgång på Diane Arbus bilderna, intressant hur olika man tolkar bilder. Det en tyckte var läskigt tyckte den ena var gulligt… man lär sig så mycket av att diskutera bilder och är det någon annans bilder så blir det ju inte lika känligt som om det vore våra egna. Men nu har vi ju faktiskt såna genomgångar oxå.

Här är nåra av de bilder av Diane vi gick igenom idag :)

Vad gäller hundarna så hann jag iväg till klubben. Platssittning med Bus, Wilda och Starmie. Bus la sig ner efter nån minut (vi har ju inte tränat platssittning så mkt), men hon skötte sig annars bra. Fritt följ – heeet vovve som nog helst hade velat köra framåtsändande. Rutan – dålig placering med vilken fart in till rutan!!

Sen blev det inte så mkt mer lydnad. Pia åkte och istället kom Mia. Följde med till agilityplanen i syfte att fota, men tänkte att Bus måste ju få nån liten träning innan söndagen. Så sagt och gjort så körde vi lite, det gick riktigt bra Mia fick prova att köra med Bus och det gick bra det med. Hon är så duktig med tanke på hur lite vi tränar agility

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *