Nu är jag sååååå less!

Mitt äventyr med polisen i onsdags vet väl de flesta om. Det första jag gjorde på torsdag morgon var att betala in pengarna. Allt var lugnt till idag då det var nykterhetskontroll efter vägen, blev invinkad och fick blåsa o visa körkort. Och naturligtvis så kollade han på skyltarna och såg att det är fel skattemärke på. Polismannen trodde inte alls på mig utan skruvade loss skyltarna.

Han ringde Vägverket(?) och kollade och dom hade inte fått in betalning, trots att det enligt Swedbank kom in pengar till dom igår. Så nu får inte jag använda bilen alls. Polismannen ska kolla upp det här på måndag/tisdag och fick mitt mobilnummer så att han kunde kontakta mig och ge tillbaka skyltarna.

Sen sa han att är det inte som jag säger så blir det böter. Ja, det fattar jag. Men jag VET ju att jag betalat….. Jag har ju ingen skrivare heller så inte kan jag skriva ut nå kvitto här hemma. Annars hade jag gjort det och åkt tillbaka o visat upp det för poliserna.

Hur mycket otur ska man ha egentligen? Sen frågade han mig varför poliserna som stoppade mig i onsdags inte tog skyltarna, och hur ska jag kunna veta det?

Använder jag bilen nu så och blir stoppade blir det 1500 kr i böter…. så bilen ska få vila sig i några dagar tills det här har ordnat upp sig.

SENARE:
Tänker gå till banken på måndag och be om någon slags utskrift på att jag har betalat. Visst förstår jag att polisen måste göra sitt jobb. Men så roligt är det inte att bli betraktad som en lögnare. Och jag tror ju att min otur fortsätter så man lär väl åka på dom där extra böterna oxå, eller att det hela drar ut på tiden (skyltarna förstörs efter två veckor) så att man måste betala för att få nya skyltar *suck*

Jonna och Joline har varit här sen igår och ska stanna tills i morgon. Vi skulle eg. ha åkt in för att titta på agility KM idag, men det blev inställt. Så vi tog en liten shoppingrunda + att vi hälsade på Mia, Thrym, Troya och Prince innan skyltarna försvann från bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *