Onsdag idag

Man kan ju undra om jag har så mycket annat roligt för mig så att jag inte hinner uppdatera bloggen på flera många dagar I måndags satt jag och jobbade med en massa bilder, skippade valpkursen (som jag hade tänkt kika på) pga bilderna samt att jag frös så.

Tisdag – Det var igår det… men vad gjorde jag? Jo, jag var först i skolan, sen åkte jag till Idenor’s skola för att julpyssla med Joline. Hon slutade vid 14 så då åkte vi runt lite och fotade gamla hus (till mitt projekt). Så blev jag kvar i Gatan ett tag och när jag väl kom hem så var det bara att fixa med kelpietidningen.

Idag – Tidningen skickades iväg natten mellan tis och ons. Men naturligtvis hade jag skickat fel fil. Har nu skickat rätt, men den vill inte gå att öppna. Så nu är den uppladdad på två olika servrar + att den även finns i pdf på de två servrarna. Nån av de 4 filerna borde ju fungera, eller?

Just nu sitter jag här och mår inte alls bra, fryser och har feber om vartannat…. undrar hur jag ska orka se efter J&J i helgen om jag är förkyld? Nåja, lite självgående är dom ju faktiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *