Söndag, söndag

Så är helgen slut och allvaret börjar igen i morgon…. hmmm… tycker att helgen gick alldeles för fort… men det är ju inte så värst mycket att göra åt det precis.

Mina småsystrar fick sina nya rum igår och dom hade en hel kasse med leksaker (mc donald’s djur och annat) som dom tyckte passade som uppletandesaker, och gissa vem som blev glad över att få allt?

Bus och jag gick ut på en gång för att testa grejerna… la ut 6 föremål och hon letade fint och hittade alla 6 Sen körde vi tungapportering och vanlig apportering. Tungen gjorde vi för första gången tävlingslik och det var inga problem, hon tog den så fint så även om det inte var särskilt mycket fart. Men fart kommer med säkerhet brukar det ju heta Fart hade hon på apporteringen, Bus som oftast travar in galopperade nu

Idag blev det spår för alla tre. 4+slut för de stora och 3+slut för den lille. Surre var inte alls intresserad av pinnarna idag utan ville bara spåra. Indy hon hade en raket i rumpen… för sån grym fart har hon aldrig haft förut… spelade ingen roll att jag hade handskar på mig, händerna brändes ändå Fick iaf stopp på tokrycket men då hade hon glömt bort lite vad hon skulle göra… så det blev inte många pinnar tillbaka.

Bella fick ett för henne knepigt spår med två stigövergångar (hon har haft svårt för stigar). Men hon löste det så fint så

Både hundarna och ja älskar att spåra, varför blir det då av så sällan??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *