Besökare

Hihi, ser att antalet besökare idag är lite högre än vanligt vid den här tiden på dygnet… kan det vara så att ni sitter och väntar på att jag ska lägga ut helgens bilder?

Kan göra er lite besvikna och säga att jag visserligen har laddat in bilderna i datorn, men har inte ens kollat på dom

Igår lånade jag ut kameran till Joline, jag tränade lydnad med de fyrbenta och Joline knäppte kort på dom… och … hmmm… mig Är det nåt jag inte gillar så är det att komma med på kort….

Vi hade en genomgång om toning i dag på skolan, i morgon blir det en ny uppgift samt en film om studiofotografering (förhoppningsvis lär man sig lite om ljussättning), sen så på fredag är det en hel dags toning. Känns kul att få testa på samtidigt som det är mindre roligt att det är farliga kemikalier vis ak hålla på med. Visserligen så är inte framkallare o fix så hälsosamma heller… men nu är det snäppet värre. Så det gäller att komma ihåg att ta med sig handskarna på fredag

Annars har dagen mest bestått i att få nån ordning på släkten…. ramlade över en Hübenettesida igår… med en massa människor och sitter nu och försöker se om nån av dom är samma som jag redan har Men det är ju så många människor och så många papper jag har (jodå, jag kör faktiskt mest med papper! ).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *