Elektroniskt fel

Fick igår reda på vad som är fel med min kamera, det är ett elektroniskt fel (= mitt andrahandsval). Kameran hade skickats till en kille i Sundsvall som fixar med kameror, men såna där fel klarade han inte av. Så nu hade kameran kommit tillbaka och ”glömts bort” i julruschen.

Den där lilla dumma garantisedeln som jag hittills inte hittat kan göra så att jag slipper pröjsa 1500 spänn. Fotoaffärn kommer att skicka kameran till Nikon Sverige (som jag trodde dom gjort på en gång) när jag meddelat om jag har garanti eller inte. För Nikon var INTE glada över att få ev. garantisedel i efterskott.

Jag som mår dåligt av ena och andra orsaken mår ju inte bättre av att veta att jag inte kommer att ha råd till nånting 3 månader framåt. Hela historien med kameran har fått mig att inse dels hur viktigt det är att ha koll på garantisedlar osv, men även att faktiskt ta betalt för bilderna. För varje gång jag fotar tär ju på kameran. Själva grejen att jag fotar tycker jag är av mindre intresse pengamässigt, då jag tycker det är så roligt. Men det är INTE kul att vara utan sin kamera och dels inte kunna leva normalt pga att den gått sönder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *