Gårdagen

Åkte ut till Pia för att se Carro o Varga visa upp en massa trix Efter det så bar det av till Vitnergatan för tillfixning av den temporära fönsterlagningen. Den svarta sopsäcken är nu utbytt mot blåplast, så nu ser man ju faktiskt ut Hoppas även att den nya plasten håller bättre än sopsäcken….

Visade lite bilder för Jonna och Joline och vi spelade lite Hugo tillsammans, sen var det dags att hämta faster. Joline följde med och vi åkte först till Preem för att köpa godis, tydligen var vi borta lite för länge För faster hade ringt pappa och undrat om jag verkligen var på väg… nåja, både godis och faster blev upplockade sen tillbaka till Gatan och maaaaat Lövbiff, hasselbackspotatis med peppar- och beasås *mums* till efterrätt blev det kladdkaka och grädde

Efter maten gick jag och J&J ut med hundarna, var rätt lugnt på området bara nån enstaka *poff* Jag ville inte gå alltför nära smällandet så vi vände om. Och när vi hunnit ca 40 m från ett hus så hör jag nåt pysande, första tanken är inte ”nu kommer en raket” utan ”nu kommer det en bil”… så precis när jag är på väg att hoppa åt sidan så smäller en raket av. Hundarna kollade mot dom som skjöt men var inte påverkade av smällen.

Vid 22:30 så åker jag hem (tar vägen via Hudik då vintergatsvägen inte var sandad, när jag hämtade faster så hade jag mammas bil så då blev det v-gatsvägen). Så jag är hemma efter 20-30 min. Kommer in i trappen och grannen under har dörren öppen (nåt dom har ofta o hundarna är ju alltid på väg in dit… fattar inte varför dom ska envisas med att ha dörren öppen ).

Glor på tv en stund och sen brakar helvetet löst… fy tusan vad det small Men ingen av hundarna reagerade

Alla persienner var nere, samt att radion och tvn var på. Indy låg i soffan o sov, Surre på golvet vid soffan och Bus i köket. Varken Bus eller Indy har ju visat nåt förut, men jag var lite nyfiken på att se hur Surre reagerade. Men som sagt, alla tre sov igenom smällandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *