Foto

Igår så fick vi mer info om slutarbetet som vi ska göra. 10-20 bilder, 1-2 teman. Bilderna ska först hängas i Hudik (vernissage 21 april kl 13 på Hälsinglands Muesum i Hudik, alla som har möjlighet kom dit!!!!), sen den 12 maj så hängs alla bilder upp i Sundsvall på fotomuseumet.

Nu är ju frågan vad man ska fota… läraren tyckte att vi kunde utgå ifrån något som vi är intresserade av… och mitt största intresse är ju hundar… men samtidigt så fotar jag ju så mycket hundar annars och jag lovade ju första dagen i skolan att det inte skulle bli nån endaste hund i en uppgift (en har det dock blivit… nämligen Gimli ).

Jocke (läraren) tyckte att jag kan utveckla mitt hundfotande på egen hand och kanske kan göra lite roliga foton i maj då vi är klara med utställningen. Sen har jag ju två intressen som går in i varandra och det är böcker och att skriva… det är helt tillåtet att ha skrivna ord med på utställningen, men att blott amig totalt vet jag inte om jag vågar… dels med bild men även ord….

Sen har vi tillåtelse att fota digitalt (om vi vill ha färg är det enda möjligheten, då vi inte framkallar färgbilder själva). Hur vi än fotar så ska vi ju göra det mesta möjliga av vår kunskap, så vi får ju mixtra med bilderna rätt bra.

Jag har en del idéer och tänkte börja testfota lite i morgon, förhoppningsvis gör testfotningen att jag kommer på vad jag vill lägga all tid på under mars månad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *