Har aldrig känt såhär

Det kan ju vara en väldigt trevlig rubrik, men tyvärr så har det ingenting med vårkänslor att göra. Tror jag inte iaf I morse så packade jag in vovvar och negativpärmen och en massa papper i bilen, styrde kosan mot skolan för att kunna stå hela dagen och fixa med bilder (fördelen att ha hundarna med är ju att det blir bra pauser i arbetet ). Vid Sörforsa så var det dock bara att stanna, för att kräkas…. vände om och sms’ade läraren om vad som hänt.

Sen dess har jag kräkts x antal gånger, men det skumma är att jag inte mår illa. Förstår inte det här…

Nåja, det går väl över, men jag tycker fortfarande att det är skumt

Vovvarna har inte fått göra så mycket idag, annat än att Indy fick prova på att gå lös på prommisen. Hon är ju inte direkt någon som tänker efter före så det var lite pirrigt. Men den korta sträckan skötte hon sig fint på. Ska väl tillägga att det handlar om att gå lös på gatan och inte springa runt i skogen som en dåre (för det får dom göra flera gånger om dagen). Bella går oftast lös och lyssnar mkt bra. Indy lyssnar iofs rätt bra hon med, men hon är fortfarande lite ”virrig” så det har känts säkrast att ha henne kopplad. Men man måste ju testa nångång och det var på en för tillfället helt öde gata.

Har skrivit en massa texter om hundar och träning och min syn på de ämnena, men jag är ju så velig när jag skriver. Skriver en sak i ett block och när jag sen skriver in det på datorn så blir det något helt annat

Förresten… jag är nu helt och hållet fri från zoloft. Har inte märkt något skumt (ja, förutom dagens kräkningar då..) så det är bara att hålla tummarna att jag slipper börja med tabletter igen.

Näe, nu ska jag och vovvs gå och lägga oss i sängen och mysa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *