Mörker i ljuset

Det är så soligt och varmt och härligt ute nu och vad gör man? Är man ute och tränar/promenerar med hundarna och bara njuter av solen? Näe, man står flera timmar i ett mörkerrum så att man till slut har tappat bort tiden totalt.

Mådde lite bättre på eftermiddan igår och åkte därmed till skolan för att ta fram lite bilder. Min lärare fick välja ut de han tyckte var snygga och sen fick jag välja de jag tyckte. Och vi hade lite olika smak Men det är kul att få lite annan syn på de bilder man har tagit. För jag förstår ju hur han tänker och jag tror att han förstår hur jag tänker. Hur som helst så blev det en massa bilder gjorda igår och tur var det för jag börjar få lite lätt ångest över hur mycket jobb det faktiskt är och jag kan ju inte påstå att min tidsplan har varit så bra.

När jag vid åttatiden på kvällen kom hem så kände jag huvudvärken komma krypande och jag kände mig även lite varm och visst hade jag feber. Sen börjades kräkandet på nytt. Låg hela natten i soffan och kräktes Tog lite sovmorgon idag, men då jag inte kände mig sååå dålig och kräkandet faktiskt hade upphört så åkte jag till skolan. Blev några bilder till som nu är på torkning. Mår inte dåligt nu, men helt bra är jag inte heller. Att äta något klarade jag inte av tidigare, utan det är bara vatten jag får i mig.

Nu är inte jag så insatt på vinterkräksjukan, men det känns ändå som om jag skulle vara ännu mer krasslig än vad jag är om jag hade den. Känns inte ens som en ”vanlig” magsjuka, är nog mer en förkylning.

Nog om det, bra kommer jag nog bli snart igen. Men det är trettioelfte gången det här året som jag är sjuk och jag börjar bli less på det

Pia sms’ade mig i morse och frågade om det gick bra att Surre flyttade till mig i några dagar. Var på väg att skriva att det är helt okej, när det slog mig… Indy började ju löpa igår och hon är inte så bra på att säga emot Surre i vanliga fall, så nu skulle det väl bli ännu värre. Dessutom vill jag inte riskera att få några knepiga valpar, tänk er en blandning av kelpie och vit herde?!

Så mitt förslag var att Starmie skulle flytta till mig istället och så blir det. Starmie som ju i helgen var nere i Skåne och hälsade på Zeus och som därmed förhoppningsvis har vappisar i magen

Indy blir ju glad vilken hund det än är som kommer hem till oss, Bella däremot blir nog lika sur över att nån mer kommer hem. Men jag får väl trösta henne med att det gäller bara några dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *