Skriva, skriva

Det har blivit väldigt dåligt med bloggskivande den senaste tiden, nästan så att jag får skämmas. Men det gör jag faktiskt inte Det har blivit tränat varje dag nu i veckan, igår så träffade jag Marie och efter en prommis så fick hon agera TL igen åt Bus i fjärren och jodå, Bella skötte sig så fint så.

På väg hem så blev vovvarna utskällda av en pumi. Kom och gick på en gata och ser plötsligt något grått komma rusande från vänster… det var nyss nämda pumi, som tur var så var hunden i en inhängnad (fast den hade ju kunnat hoppa ut för det var inte mer än en halvmeter högtstaket). Nåja, Bus morrade till och Indy…. hon stormskällde!! Fick iaf tyst på hundarna och gick därifrån medan pumin fortsatte gaffla (den fick hjälp av en annan hund från en annan gård oxå).

Det blev lite träning på brandstationen oxå, plats o linf för vitis och metall för brun.

Jag håller på och fixar för fullt på sidan. Är som vanligt allt annat än nöjd när det gäller att göra nya sidor, men det mesta skillnaden ligger i att i stort sett alla texter kommer bytas ut samt att det kommer ännu mer text. Och det är det som tar tid….

Det är ju torsdag idag och som en del av er vet så åker ju jag och småsystrarna och badar varje torsdag. En aktivitet som jag aldrig trodde skulle vara så jobbig. Att simma ”bara” simma en massa längder, det kan jag göra i stort sett hur länge som helst. Men att orka med alla påhitt som systrarna kommer på, det är det lite värre med.

Samtidigt så är jag oerhört glad över att jag ens vågar bada… för är det något som jag har varit livrädd för i massor av år så är det ju just vatten. I somras när jag av pappa fick veta att jag precis simmat över en svacka där det är ca 20-25 m djupt då kände jag mig bra stolt. Jag som förut knappt gick ut så jag fick vatten till midjan.

Näe, nu är det dags att packa badkläderna för jag hade tänkt hinna med en liten träningstur innan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *